Få en god start på fyringssesongen

fyringssesongen

Har du planer om å bytte ut den gamle ovnen din bør du gjøre det nå, før fyringssesongen starter, sier Kåre Rogne hos Hedmur. I høst kjører vi to kampanje-perioder. Den første er på lufta nå og varer frem til 1. oktober.

– Kom innom butikken vår – vi har stort utvalg av ovner som varmer! Nå i kampanjeperioden har vi også mange flotte nyheter å vise deg, sier butikkansvarlig Kåre Rogne.

-Kåre Rogne er ildsted-eksperten vår, sier daglig leder Erik Larsen. Kåre har arbeidet med ildsteder i ca. 20 år og er vår fremste rådgiver for deg når du skal kjøpe og montere et ildsted. Lytt til Kåre – han kan alt om lover og regler rundt montering av ildsteder og piper. Gode fyringsråd vil du også få om du spør.

 

fyringssesongen
Ildsted-ekspert Kåre Rogne.

Kvalitet, design og pris må spille på lag

Hedmur er VARMEFAG-forhandler på Kongsvinger, og dekker et stort distrikt. VARMEFAG har i mange år sett trenden med at et ildsted skal fylle flere behov. Derfor har de lagt stor vekt også på design på sine kvalitetsovner og peiser.

At ildstedet avgir god varme er en selvfølge, men design blir viktigere og viktigere for mange. Derfor må både kvalitet, design og pris spille på lag, sier Erik.

-Vi ser oftere og oftere at et ildsted skiftes ut samtidig med at folk f.eks. pusser opp stua si, sier Erik. Vi har også dyktige håndverkere hos oss som kan gjøre denne jobben for deg.

God varme i mange år

Hos oss på Hedmur skal du som kunde forvente å få god og personlig service, sier Kåre. – Det er viktig for oss at du skal være fornøyd med valget. Et ildsted skal gi deg god varme og glede i mange år.

Rentbrennende ovner

Rundt 70 prosent av nordmenn fyrer med ved i boligen sin. Mange har fortsatt ildsteder som ikke tilfredsstiller dagens krav til utslipp og energieffektivitet. Derfor er det blitt fokus viktigheten av å bytte til rentbrennene ovner.

-Ser vi på det miljømessige aspektet slipper en rentbrennende ovn ikke ut mer CO2 enn om ved ligger ute i naturen og råtner, sier Kåre.  Med andre ord, investerer du i nytt ildsted, oppnår du ikke bare en estetisk oppgradering i hjemmet, men også en miljøgevinst, bedre komfort og en betydelig besparelse av fyringsutgifter.

Sjekk pipa samtidig

-Det er enkelte ting du må tenke på når du skal kjøpe ovn eller peis, sier Kåre. Det kan være smart å sjekke om pipa er i orden samtidig som du skal bytte ovn. Trenger pipa rehabilitering bør dette utføres samtidig. Skal du bygge peis eller installere en kakkelovn må du være sikker på at gulvet tåler tyngden. En helt vanlig ovn er enkel å montere, men husk at dersom det ikke er en godkjent installatør skal det nye ildstedet godkjennes av feiervesenet i kommunen.

 

Trenger du et nytt ildsted, et nytt bad eller har andre oppussings- eller byggeprosjekter, ta kontakt eller stikk innom Hedmur på Rasta.

Vi har det din bolig trenger.

 

Les mer om kampanjen vår her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *