Flistrender akkurat nå!

Flistrender

Kom innom butikken og bli inspirert av årets flistrender, sier Kåre Rogne i Hedmur. Vi gir deg gjerne tips og veiledning om hvordan du kan kombinere fliser når du skal flislegge badet ditt, kjøkkenet eller uterommet.

Tidløse, klassiske, moderne og tredy

I butikken til Hedmur finner du et stort utvalg av årets flistrender.  Utstillingen viser alt fra det tidløse klassiske til det mest moderne og trendy fra årets design fra Bergersen Flis. De leverer fliser fra de store kjente produsentene som Apavisa, Villeroy & Boch, Casa, Dune, Bärwulf og mange flere. Årets flisdesign beskriver Kåre som lekent og lekkert. Vi har fliser av høy kvalitet til både innerommet og uterommet.

 

Store fliser er in

Store fliser er «in» nå, sier butikkmedarbeider Kåre Rogne. Storformatfliser får du i både skifer og marmor. Størrelsen på det vi kaller storformafliser er fra 60×60 cm og oppover. Vi har levert fliser helt opp til 120×240 cm.

 

Mosaikk og hexagon

Det aller hotteste vi kan vise deg nå er unike dekorer og mosaikk i spennende formater. Mosaikker og hexagon (6-kantede fliser) er en trend som benyttes mye til blant annet fondvegger, i nisjer og i dusjsonen.

 

Porselenato er vedlikeholdsfritt

Vi anbefaler ofte porselenatofliser da de har helt unike kvaliteter ved at de er vedlikeholdsfrie, sier butikkansvarlig Kåre Rogne. Naturfliser er også unike, men trenger vedlikehold. Bruker du naturfliser anbefaler vi at de impregneres. Til utebruk er det viktig å bruke diffusjonsåpen impregnering. Til ordinært renhold må man unngå å bruke syreholdige og høyalkaliske produkter dersom det er benyttet sementbaserte fugemasser. Inne kan du fint bruke bare varmt vann og en god microfiberklut. Av og til bør man ta en hovedrengjøring, og da har vi spesialprodukter til det i butikken vår. Å kombinere matte og polerte fliser gir et spennende uttrykk. Fordelen med storformatfliser er at det gir færre fuger og enklere renhold.

 

Før du bestemmer deg for hvilke fliser du skal velge må du huske på at det er store kvalitetsforskjeller, blant annet med hensyn til vannopptak, ripefasthet og frostbestandighet. To fliser kan se identiske ut, men likevel ha ulike ripefasthet eller vannopptak.  Badet er kanskje det rommet som koster mest å pusse opp, men sannheten er at det ofte er flisene som koster minst.

 

Valg av riktige fliser er helt avgjørende for et godt resultat. Vi setter alltid kvalitet i første rekke når vi skal hjelpe kundene å velge fliser, sier Kåre Rogne. Fliser har forskjellige egenskaper. Derfor er det viktig at du velger fliser som passer ditt bruksområde. Vi i Hedmur-butikken står alltid til din tjeneste, avslutter Kåre.

 

 

Flistrender

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *