Hedmur har to nyansatte tømrere

tømrere

«Hedmur har to nyansatte tømrere, og er nå enda bedre rustet for å tilby totalrenovasjon og andre større prosjekter», sier daglig leder Erik Larsen.

Med to nyansatte tømrere har Hedmark Murmesterforretning AS sikret seg enda mer kompetanse på nok et viktig område. «Da vi fikk mulighet til å bli fast ansatt her i Hedmur takket vi ja med en gang», sier de nyansatte gutta Ola Kalenius og Anton Hager.» Sammen med tidligere ansatt Per Ole Vikerhaugen danner de tømrer-trioen hos Hedmur.

 

tømrere
Ola Kalenius (t.v) og Anton Hager.

Godt arbeidsmiljø

«Etter å ha vært innleid over en periode visste vi at vi ville komme til en bedrift med godt arbeidsmiljø og mange spennende prosjekter på gang. Med andre ord – en solid og trygg arbeidsplass med godt rykte langt utover distriktet. Valget var enkelt».

Stall, tilbygg og mange bad

Prosjektet de arbeider på nå skal ferdigstilles i sommer og ordrereserven er god. «Vi skal bl.a. bygge en stall, et tilbygg på enebolig samt at mange bad står for tur.  Som snekre er det vår jobb å rive og klargjøre badene for flisleggerne, elektrikerne og rørleggerne», sier Ola.

 

tømrere
Daglig leder Erik Larsen.

Utfyller øvrig kompetanse

«Å ha tømrerkompetansen i huset er gull verdt for oss», sier Erik Larsen. Det gjør at vi kan styre prosjektene våre bedre. Arbeidet blir mer effektivt nå når vi slipper å vente på innleid hjelp. De beste har mye å gjøre og det kunne bli noe ventetid. I vår bransje arbeider vi med mange fagområder og de må tas i riktig rekkefølge. Få prosesser kan gå parallelt. Nå er det bare rørleggere og elektriker vi har behov for å leie inn. Her har vi faste avtaler» forteller Erik.

 

Flere store prosjekter

Foruten spesialkompetanse på snekring, har Ola og Anton god erfaring med forskaling, armering og betongarbeid. Sammen med Per Ole, som har lang fartstid i både nybygg og restaurering, har alle lang erfaring på sine spesialområder og utfyller den øvrige fagkompetansen vi har på huset, sier Erik.

Andre større prosjekter Hedmark Murmesterforretning skal utføre i sommer og høst er blant annet å pusse opp hele Øvrebyen skole utvendig, samt skifting av vinduer i en gammel bygård i Kongsvinger.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *