Om oss

Hedmark Murmesterforretning AS ble etablert i 1995 av Bo Lysen og Einar H. Hernes. Tidligere drev de hvert sitt firma som enkeltmannsforetak, og har til sammen over 80 års erfaring i faget. I dag har firmaet fem eiere med 22 dyktige ansatte. Vi er i dag tre murmestere, 13 murere/flisleggere, tre tømrer, en regnskapsmedarbeider og to på salg/butikk.

Vi er en godt sammensveiset gjeng med godt humør i alderen 18- 60. Alle våre flisleggere og murere har våtroms sertifikat- og de blir jevnlig oppdatert på nye materialer, bruksområder og byggemetoder.

Høy fagkompetanse og kvalitet i alle ledd har gjort oss til en ledende murmesterforretning i Hedmark.
Hedmark Murmesterforretning AS utfører små og store bygge- og vedlikeholdsoppdrag for både det offentlige næringslivet og det private næringslivet. Hovedsakelig i Hedmark og nord i Akershus. Vi bygger peiser og ovner, utfører våtroms arbeider, legger fliser inne- og utendørs.
Pusser opp og rehabiliterer fasader, bygger svømmebasseng og utfører alt innen skifer arbeid. Vi bygger eneboliger og hytter i mur, leca, teglstein og siporex. Også gjerne etter egne tegninger og forslag, fra første spadetak til nøkkel ferdig bolig.

I 2005 etablerte Hedmark Murmesterforretning AS, sammen med 16 andre firmaer, Murhuskjeden Håndverksmur AS. I dag teller kjeden 42 firmaer fordelt utover det ganske land.

I tillegg til Murhuskjeden Håndverksmur, er vi medlem av Varmefag (som er norges største ovn og peis kjede), Boligprodusentenes forening og norske murmestres landsforening (NML). Vi er godkjent for ansvarsrett og utfører gjerne byggeprosjekter som totalentreprenør.