Vellykkede jubileumsdager hos Hedmark Murmesterforretning AS

Vellykkede jubileumsdager hos Hedmark Murmesterforretning AS

Det ble vellykkede jubileumsdager hos Hedmark Murmesterforretning AS. På Rasta feiret de ett år i ny butikk, og det ble en suksess!

Jubileet ble feiret 2. til 4. mars. Butikken var fylt med nyheter, gode tilbud og mange konkurranser. Det ble også servert grillmat, kaker og kaffe

Konkurranser hver dag

Butikken var godt besøkt disse dagene, og de ansatte i Hedmark Murmesterforretning hadde laget i stand spennende konkurranser med fine premier. Blant annet kunne man gjette antall baller i et badekar, der premien var en kurv full av godterier. Hovedpremien ble trukket lørdag, og alle som var innom butikken fikk en mulighet til å være med. Hovedpremien var en baderomsinnredning verdt 10 000 kroner som var gitt av Bergersen Flis. Gevinsten ble trukket på inngangsloddet som alle besøkende hadde fått.

Butikk med godt utvalg

Murmesterforretningen fikk også muligheter til å vise frem et spredt utvalg av hva de kan tilby av blant annet ovner, fliser og baderomsutstyr, samtidig som besøkende også fikk gode råd om oppussing og riktig bruk av ildsteder. Selvfølgelig var det også penger å spare på flere av produktene. Butikken hadde laget i stand fine tilbud på utvalgte ovner, badekar og håndkletørkere for å nevne noe.

Fornøyd med besøket

Jubileumsdagene ble travle og en stor suksess.
«De besøkende koste seg med god mat og konkurranser gjennom hele helgen», kan Jeanette i Hedmark Murmesterforretning AS fortelle. «Butikken var full av kunder som både ville ha råd om oppussing av bad, innsetting av ovner og annet murarbeid, som vi er behjelpelige med», fortsetter Jeanette.

Vårens trender

Utstillingen i butikken på Rasta er fylt med vårens trender. Her kan man få se årets modeller av ovner, baderomsinnredninger og badekar. Man kan også få tips om hva som kommer av nye farger og produkter. «Det er beige og gråtoner som går igjen i år, og mye skal se naturlig ut», kan Jeanette fortelle til avslutning, og hun viser gjerne vårens nye produkter om du tar en tur innom Hedmark Murmesterforretning AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *