Vi jubilerer med 1 år i ny butikk!

Hedmark Murmesterforretning startet opp i 1995 i liten skala av Bo Lysen og Einar H Hernes, med hjemmekontor som base. Litt senere var det praktisk med egne lokaliteter, og Industrivegen på Vangen ble neste stopp. Her åpnet de en peis- og ovnsbutikk, men vokste også fort ut av den. I dag holder de til i moderne lokaliteter i Elgvegen 1A på Rasta, med stor og fin utstilling. Lokalet er bygget selv og de har nå fått det slik de vil ha det.

Omsetningen og ansatte har økt frem til i dag, og nå er de fem eiere med 21 faste ansatte i bedriften. Det jobber to i butikken med salg av produkter, og en på regnskap. Bedriften har 15 håndverkere, derav en tømrer og 14 murere, tre av de er murmestere. I tillegg sitter det tre som jobber med prosjekter og annet kontorarbeid.

Varierende og økende oppdragsmengde
Oppdragene er varierende med enkle jobber som flislegging av kjøkkenbenker, grunnmursjobb og ovn/peis-arbeider, til større oppgaver som total renovering av bad, store tilbygg og oppsetting av eneboliger.

«Det å komme inn i nye lokaler har gjort oss enda mer synlige og oppdragsmengden øker jevnt, særlig blant private.
I tillegg kommer flere og flere «proffkunder» og handler det de måtte trenge for arbeidsdagen», forteller Erik Larsen.

Stor pågang i starten av året lover godt for 2017
Januar er en typisk rolig måned, men det har ikke vært tilfelle i år. Erik Larsen kan fortelle om god pågang på nye oppdrag nå etter nyttår, og med mange prosjekter som er godt i gang, har man nok å gjøre. Utover våren kommer det også flere oppussingsjobber og oppstart av utvendige prosjekter.

Det er likevel en jobb som Erik Larsen gleder seg ekstra til, og det er oppussingen av Øvrebyen Videregående Skole. Den skal nå renoveres og Hedmark Murmesterforretning har fått jobben. Den gamle delen av skolen er bygget i mur, og har en flott fasade som må tas vare på.
«Dette er en jobb som gir oss fine utfordringer» forteller Larsen.

Jubileumsfeiring
Jubileumsfeiringen varer fra 2 til 4 mars med knalltilbuder i butikken. Det blir i tillegg gjettekonkurranser, lotteri, grillmat og mye moro. Selvfølgelig blir det også moro for barna og alle er hjertelig velkomne til disse jubeldagene hos Hedmark Murmesterforretning i Elgvegen 1A på Rasta.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *