Bergersen Flis partnerVi utfører alt innen flisarbeid, vi legger alt fra små kjøkkenbenker til store butikklokaler. Altså ingen jobb for liten og ingen jobb for stor!

Det er svært viktig å velge god kvalitet på flisene du kjøper. En hvit veggflis er ikke bare en hvit flis. Den som koster 69,- kroner har kanskje ett vann oppsug som er så høyt at det gir misfarging over tid selv om det ikke er ulovlig å selge slike fliser. Og den totale prisforskjellen på badet ditt er minimal om du koster på deg kvalitetsfliser.

Baderommet er et av de dyreste rommene i huset å bygge eller pusse opp. Fliser og andre materialvalg utgjør ofte bare en brøkdel av totalkostnaden med å pusse opp (Rundt 3,5%). Samtidig er det nettopp valg av fliser og baderoms innredning som setter uttrykket på badet og som også kan ha tydelig innvirkning på salgsverdi av bolig senere. Gå derfor ikke på akkord med verken design eller kvalitet når det gjelder valg av fliser.

Fliser har forskjellige egenskaper og det er viktig at flisene du velger passer til ditt bruksområde. Vi på Hedmur kan informere deg om de enkelte flistypenes bruksområder og begrensninger. Vi er også leverandør av skifer og naturstein gjennom Norsk Steinmiljø og Sigvartsen steinindustri.