Om oss

Hedmur som vi forkorter oss til, utfører små og store bygge- og vedlikeholdsoppdrag både for det offentlige næringslivet og deg som privatperson. Administrasjonen vår sitter på Kongsvinger og vi operer hovedsakelig i Kongsvingerregionen og Romerike.

Vi bygger gjerne huset, hytta eller tilbygget ditt– Trenger du å pusse opp kjøkken eller bad, bygge en pergola eller rehabilitere pipa di? Ring oss så tar vi en befaring for å gi deg et uforpliktende tilbud.

Fra og være en murerbedrift har vi tatt steget videre til å bli en totalleverandør innen bygg generelt, der husdrømmen din kan bli virkelighet med oss på laget. I 2022 fikk vi med oss Kristiansen Håndverksbedrift AS fra Eidskogen, og med det et større tømrerteam. I tillegg tok vi over Fibotex AS som med sine 2 butikker på henholdsvis Herbergåsen og Jessheim, som styrker oss ytterligere.

Vår ambisjon er å sørge for god kvalitet i alle ledd, og er gjerne DIN totalleverandør når du trenger en fagperson. Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre dyktige medarbeidere om du har et prosjekt – vi er her for DEG!

Kontakt oss
Totalleverandør på renovering og nybygg

Totalleverandør på renovering og nybygg

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.
Personvern